Weijers Houtreinigers

Geopend tot 12.30

ongediertebestrijders - Weijers Houtreinigers - kaartoverzicht

Weijers Houtreinigers

Weijers Houtreinigers uit Venlo is een bedrijf dat in de afgelopen twintig jaar is uitgegroeid tot een firma die zowel bedrijven instellingen en particulieren tot in de wijde omtrek van Nederland tot haar klanten mag rekenen. Dat is niet zo vreemd, want het werk dat Weijers aflevert, kent iedereen.

Weijers Houtreinigers maakt alles schoon waar lak op zit; houten meubels, deuren, metalen velgen van autos, motors en fietsen, fiets en motorframes en zelfs verkeersborden. Bij de specialisten van Weijers is elk voorwerp, hou oud dan ook, in goede handen: de middelen die worden gebruikt om de lak en/of was te verwijderen zijn ongevaarlijk voor het materiaal.

Weijers Houtreinigers doet meer dan de naam doet vermoeden. Naast het reinigen van meubels en houtsoorten, houdt het bedrijf zich ook bezig met ongediertebestrijding, het ontlakken van alle metalen en de verkoop van accessoires voor de verfraaiing antieke en moderne meubels. Ook benodigdheden voor diverse oppervlaktebehandelingen van hout kan het bedrijf leveren. Buiten deze diverse materialen kan men ook bij Weijers terecht voor een zeer vakkundig advies, zodat men enkele kleinere klusjes zelf kan doen met een professioneel resultaat.

Services

  • Bezorgservice

Openingstijden

Open
Sluit om 12.30
maandag8.00 - 12.30
dinsdag8.00 - 12.30
woensdag8.00 - 12.30
donderdag8.00 - 12.30
vrijdag8.00 - 12.30
zaterdag9.00 - 12.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De ongediertebestrijding-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Weijers Houtreinigers
Groethofstraat 30
5916PB Venlo

+31 (0)77 3513003

Links

Website
-

Deel deze pagina

Weijers+Houtreinigers img