Van Dam Bedrijfsdiensten

Van Dam Bedrijfsdiensten

Al ruim 15 jaar is Van Dam bedrijfsdiensten BV een begrip in de ongediertebestrijding in allerlei sectoren. Of het nu gaat over ratten, muizen, kakkerlaken, vliegen of ander ongedierte, Van Dam bedrijfsdiensten BV heeft een pasklare oplossing. Al onze medewerkers zijn in het bezit van de benodigde diploma's. Van Dam bedrijfsdiensten, juist voor u!

Of het nu gaat om een kantoor, horeca, een winkelcentrum, een trappenhuis of een flatgebouw, wij zorgen ook voor een schone omgeving. Onze medewerkers gebruiken daarbij alleen de beste schoonmaakmiddelen. Indien u dit wenst vullen wij automatisch de voorraden aan. Toiletpapier, zeep en papieren handdoeken heeft u dus altijd binnen handbereik.

Een fabrieksomgeving vraagt om speciale reinigingsmethoden. Onze medewerkers weten er alles van. Voor ons vormen vet, vuil, olie en stof geen enkel probleem. Wij reinigen elk oppervlak zorgvuldig én met de juiste schoonmaakmiddelen. Ons uitgebreide assortiment reinigingsmachines helpt ons daarbij.

Van Dam bedrijfsdiensten heeft ook ruime ervaring in het reinigen, herstellen en conditioneren van linoleum en pvc vloeren. Ook het reinigen en onderhouden van stenen of natuurstenen vloeren heeft geen geheimen meer voor ons.

Ook voor een specialistische klus als de reiniging van uw tapijt kunt u bij Van Dam bedrijfsdiensten terecht.

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Van Dam Bedrijfsdiensten

  • Advies
  • Bestrijding

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De ongediertebestrijding-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Van Dam Bedrijfsdiensten
Rendementsweg 2/L
3641SK Mijdrecht

+31 (0)297 255683

Deel deze pagina

Van+Dam+Bedrijfsdiensten img