Leo van der Valk Plaagdierenbestrijding

Leo van der Valk Plaagdierenbestrijding

Het realiseren van uw tuinwensen. Dat is het doel van Hoveniersbedrijf Leo van der Valk. Of uw stijl nu traditioneel, minimalistisch of juist landelijk is. Al onze diensten zijn gericht op de individuele klant. Van een kleine voortuin tot complete bedrijfstuinen en parken.

De afdeling boomverzorging is gespecialiseerd in het snoeien, kappen en verzorgen van bomen alsook de nieuwe aanplant van bomen.Alle medewerkers van Hoveniersbedrijf Leo van der Valk zijn gespecialiseerd in hun eigen vakonderdeel. Combineer dit met meer dan 20 jaar ervaring en u begrijpt dat het team Van Leo van der Valk uw tuin op een vakkundige manier verzorgt.

Voor het bestrijden van ongedierte zoals muizen, ratten, wespen, mieren, vlooien en bijen hebben we de juiste mensen in huis, inclusief de vereiste papieren en materialen. Maar ook zaken zoals houtworm, boktor, zwam en schimmel kunnen structurele schade veroorzaken aan houten constructies in huizen en gebouwen. Wij bestrijden op deskundige wijze en alleen met toegelaten bestrijdingsmiddelen. Dus veilig voor mensen en huisdieren. Goed om te weten.

Expertises

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Leo van der Valk Plaagdierenbestrijding

  • Alleen op afspraak
  • Advies
  • Bestrijding
  • Wespennest verwijderen

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De ongediertebestrijding-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Leo van der Valk Plaagdierenbestrijding
Rijnstraat 25
2223EG Katwijk

+31 (0)71 4081051

Deel deze pagina

Leo+van+der+Valk+Plaagdierenbestrijding img