Attack Dierplaagbeheersing

Attack Dierplaagbeheersing

Algemeen

Attack heeft al jaren een andere kijk op ongediertebestrijding; wij spreken liever van dierplaagbeheersing; een aanpak om dierplagen te voorkomen en te beheersen. De basis van zo’n plan is een duidelijke en adequate rapportering van geconstateerde gebreken, zowel bouwkundig als op het gebied van hygiëne en als laatste pas de mate van aanwezigheid van plaagdieren.


Wat kan Attack voor u betekenen?
• Dierplaagbeheersing; preventie en bestrijding van alle voorkomende plaagdieren.
• Constateren en verhelpen van bouwkundige gebreken.
• Beheersing van optimale hygiëne.
• Analyse van probleemgebieden
• Een hygiënische en ongediertevrije organisatieVoor particulier en bedrijf

Wij hebben onze opdrachtgevers in verschillende sectoren en mogen werken voor overheden, instellingen, bedrijven en particulieren. Attack is een landelijk werkend bedrijf maar alle meldingen gaan via het hoofdkantoor in Heerhugowaard. Onze telefonistes geven u antwoord op uw vragen en plannen uw afspraak in. Er zijn geen lange wachttijden. We streven ernaar iedereen zo snel mogelijk te helpen.
Al onze medewerkers zijn/worden opgeleid in Wageningen en proberen alle ongedierteproblemen zodanig op te lossen dat ze een zo klein mogelijke impact hebben op de natuurlijke omgeving. Als het niet anders kan en er moet toch een bestrijdingsactie worden uitgevoerd gebeurd dat uitsluitend met bestrijdingsmiddelen welke zijn toegelaten door het Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu.
De kwaliteit waarborgen wij door iedere medewerker zijn eigen klanten toe te wijzen. Iedere maand worden alle klanten met de medewerkers doorgenomen. Alle problemen krijgen individueel aandacht. De sleutelwoorden 'deskundig en netjes' zijn hierbij van belang. Afgezien van het hoge kwaliteitsniveau welke wij nastreven zijn onze prijzen zeker concurrerend te noemen.
U bent dus zeker van een professionele bestrijding van de plaagdieren, of het nou om wespen, muizen, papiervisjes of vlooien gaat.

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Attack Dierplaagbeheersing

  • Advies
  • Bestrijding
  • Preventie

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De ongediertebestrijding-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Attack Dierplaagbeheersing
Keplerstraat 3
1704SJ Heerhugowaard

+31 (0)72 5743756

Links

Website

Deel deze pagina

Attack+Dierplaagbeheersing img